MDG design

TEL: 0343-411067
MDG button webshop

Smeedijzer

Vroeger werden veel meer producten van smeedijzer gemaakt en gebruikt. Maar let op de huidige trend is om dit mooie nostalgische en degelijke product weer steeds vaker toe te passen. U moet denken aan: Smeedijzeren onderstellen voor salontafels maar ook luikwervels, muurankers, gehengen, lantaarns, etc.etc. Dit zijn allemaal producten die met de juiste kennis en vakmanschap worden gemaakt. Dit is één van de vele voordelen die MDG Design u kan bieden. De smeedijzeren producten die binnen worden toegepast, worden met een ouderwetse techniek behandeld zodat het materiaal zijn stoere en unieke uitstraling zal behouden.  

Wanneer de smeedijzeren producten buiten worden toegepast, dan zullen deze producten eerst een behandeling krijgen. Op die manier zal corrosie geen kans krijgen om de vaak tijdrovende en kostbare producten te vernielen.

Stalen producten 

Uiteraard is het onnodig om alle producten te verhitten en zo te vervormen (te smeden). Wanneer u juist zeer strakke producten wilt laten maken, dan kunnen wij hier met de huidige technieken prima op inspelen. Of u nu producten wil laten laser snijden, plasma snijden of zelfs watersnijden, dan zullen wij de juiste en goedkoopste methoden toepassen. Ook hier kunnen wij een keuze voor u maken om zo de beste oppervlakte behandeling toe te passen. of het nu gaat om het scoperen, thermisch verzinken, natlakken of poedrcoating, wij zorgen voor een perfect eindresultaat.