mdg maatwerk

TEL: 0343-411067
MDG button webshop

Ledleuningen

Roestvrijstalen trapleuningen of railingwerk met led verlichting is niet alleen een luxe artikel, maar ook zeer nuttig en veilig. Uw trap is altijd verlicht en kan zelfs bij brand en stroomuitval als noodverlichting dienen! (link) Uiteraard worden ook deze leuningen compleet met led uit één stuk geleverd en gemonteerd. Uit één stuk is bij MDG Design ook uit één stuk. Wij gebruiken bij dit maatwerk absoluut geen bochten, koppelstukken en andere goedkope oplossingen!

MDG Design is dan ook de enigste leverancier die een doorlopende led verlichting in de totale lengte van de leuning heeft. Om voor scherpe prijzen een ledleuning te kopen kunt u in onze standaard/webshop deze leuningen bestellen.

verschillende leuningen met ledverlichting

U heeft de keuze uit 2 soorten verlichte trapleuningen, namelijk:

  • de ledleuning met een dikte van 42 mm dik. voor openbare gebouwen, zoals scholen, ziekenhuizen, kantoren, etc.
  • de wat smallere ledleuning van 30 mm dik. Deze ledleuning is uniek en MDG Design heeft speciaal voor de particulier deze wat slankere rvs ledleuning ontwikkeld.

Beide leuningen met led verlichting zijn te bestellen in onze webshop klik hier.

Wanneer u meer informatie wilt hebben over onze unieke trapleuning van roestvrijstaal met led-verlichting, mail of bel ons wij staan u graag te woord.

Naar de fotoimpressie...